fbpx
Joost zijkant

VOOR OUDERS

Er wordt ook aan jou (u) gedacht!

Nee, het is een echte theatervoorstelling. Joost en Rudi worden al meer dan anderhalf jaar door professionele acteurs en regisseurs getraind om op het podium te staan. Het is een verhalende show waarin games wel een centrale rol spelen, net als op YouTube.

De voorstelling is geschikt voor kinderen en ouders van kinderen vanaf 8 tot 18 jaar. De games die worden gespeeld als onderdeel van de voorstelling zijn 6+. De voorstelling wordt op een leuke manier gebracht met een serieuze ondertoon zodat het ook interessant is voor de oudere kinderen en ouders.

Nee. De jongens worden in hun spel getraind zodat dit niet voorkomt.

Er worden kindvriendelijke spellen gespeeld die op dit moment populair zijn. Denk bijvoorbeeld aan Minecraft of Fortnite.

Ja. Er wordt geen gebruikgemaakt van heftige muziek of stroboscoop effecten. Wel worden de games die worden gespeeld en filmpjes met behulp van een beamer op grote schermen vertoond. Kijkt uw kind naar Joost en Rudi op YouTube dan is de show ook geschikt voor uw kind.

Na elke show zullen Joost en Rudi in de foyer aanwezig zijn. Hoewel we het graag willen, kunnen we helaas niet iedereen persoonlijk ontmoeten. We hebben er bewust voor gekozen om geen speciale meet-and-greet tickets te verkopen.

Joost x Roedie zijkant
Joost x Roedie logo klein

Deze website maakt gebruik van cookies. Met deze cookies kunnen we website verkeer in kaart brengen en relevante advertenties vertonen.

Gratis merch

Bij voorpremière tickets